top of page

Baggrund

Ocean Film Festival Danmark er en filmfestival dedikeret til havet, oceanerne og alle dem, der elsker havet og ønsker at passe på vores havmiljø og natur. Festivalen afholdes for første gang i Danmark i 2023 og det er ønsket, at det skal blive en årlig begivenhed, som vender tilbage med et unikt program af film hvert år.

I 2023 finder festivalen sted i København i samarbejde med Ocean Film Festival World Tour. De indsendte film er udvalgt blandt de bedste finalister ved Ocean Film Festival Australien. 

Hver aften er et dyk ud i det blå, i en undervandsverden, hvor ordet "ukendt" får ny betydning.

Filmene fra Ocean Film Festival Danmark fortæller historier om havet og eventyr samt udforskning over og under vandet i havene og oceanerne. De viser os skønheden i nye verdener og magien ved dyrelivet og hvordan mennesker drages til vandet gennem vandsport samt de udfordringer vores have står over for. Filmene formidler værdier som kærlighed til naturen og respekt for miljøet, med et ønske om at øge offentlighedens bevidsthed om at forfølge en bæredygtig livsstil og passe på det som de holder af - havet.

Ocean Film Festival Danmark er organiseret af en gruppe hav-passionerede mennesker fra hav relaterede organisationer.

Vi glæder os til at se dig til en magisk aften!

Kajak, Sunset, solnedgang

Kontakt Os

Tak for din besked!

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page